موسسات خیریه در سراسر جهان برای بهبود وضعیت و شرایط زندگی و سلامت بیماران و نیازمندان، کودکان بیسرپرست یا بدسرپرست، پناهندگان، حیوانات و ... تلاش میکنند.
موسسات خیریه با فعالیتهای خود امید زندگی دوباره را به موجودات میدهند.
به احترام کارهای بزرگ ،خردمندانه و زیبایی که موسسات خیریه یا همان NGO ها انجام میدهند،
سازمان ملل متحد در سال 2012 تصمیم بر این گرفت که در تقویم بین المللی ، روزی را به عنوان «روز جهانی خیریه» نامگذاری نماید.
در تاریخ 5 ام سپتامبر (14 شهریور ماه)، سالروز مرگ «مادر ترزا»، سمبل قابل احترامی از کار خیرخواهانه می باشد و انتخاب این روز مستقیماً به تلاشهای خستگی ناپذیر او در امور خیریه و کمک به همنوع اشاره دارد.
هرساله در این روز مراسم و جشنهای متعددی برگزار میشود که مهمترین هدف آنها آگاهسازی مردم نسبت به اهمیت انجام کار خیر و فرهنگسازی برای انجام کارها و کمک های نیک است.
بخاطر اینکه بیشتر مشکلات نیازمندان ارزاق و تامین سبد غذایی بوده و است ،
موسسه های خیریه با هدف تامین کمک هزینه های زندگی مانند خوراک و پوشاک شروع به فعالیت نمودند .
اما در ادامه راه با توجه به تکثیر نیازهای جامعه مانند درمان و مسکن، این موارد را نیز به سبد های حمایتی قرار داده اند.
اما از آنجا که مدتی بعد از فعالیت متوجه شده اند که بیشتر اقشار آسیبپ پذیر و نیازمند از قشر زنان سرپرست خانوار و یا بد سرپرست بودند با تمرکز به کمک به خانواده های سرپرست خانوار ادامه فعالیت دادیم.
موسسه خیریه یک نوع از کسب و کار است که معمولا نهادی مردمی است و به طور غیر انتفاعی در جهت رسیدگی به مشکلات مختلف فعالیت می نماید.
به طور کلی این نوع از کسب و کار به یک موسسه خیریه و یا یک بنیاد که ممکن است به شکل دولتی و یا خصوصی فعالیت نماید، اشاره می کند.
ثبت نظر